• Slider Banner

  #BA4BI: Combineer technische en business kennis voor Analytics

  Afhankelijk van de bron mislukt tussen 50 en 80 % van alle analytics. Dat is onze belofte: een drastische vermindering van dat percentage.

  Lees meer
 • Slider Banner

  Hoe scheidt u informatie van ruis?

  “Verdrinken in een zee van data” is een realiteit voor vele organisaties. Nochtans kunnen de huidige data science oplossingen uitkomst bieden. 

  Lees meer
 • Slider Banner

  Haal meer waarde uit uw klantendata

  80% van alle analytics projecten hebben de klant en zijn gedrag als onderwerp. Daarom combineren wij kennis over klanten interactieprocessen met klanten analyse kennis.  

  Lees meer

Lingua Franca ontwikkelt een gemeenschappelijk strategisch taalgebruik dat u deelt met uw klanten, leveranciers, medewerkers en andere belanghebbenden. We halen actiepunten uit data: van business analyse voor Business Analytics tot een informatiearchitectuur die uw hele organisatie ondersteunt in het uitvoeren van de geplande strategie. detecteert het systeem opportuniteiten die niet in uw plan voorzien waren. Lingua Franca is gevestigd in de Benelux werkt in de voornaamste Europese talen.

Diensten

Big Data Analytics & Data Science

Big Data Analytics & Data Science: Business Analysis & Project Management

Customer Relationship Management

Customer Relationship Management: Business Analyse & Project Management

Business Intelligence

Business Intelligence: Business Analysis & Project Management

Productkennis Portfolio

Microsoft SQL Server BI Suite: SSIS, SSAS, en SSRS & Power BI voor de massa’s

We volgen Microsoft al sedert de dagen van SQL Server 7.0 en DTS want we wisten dat zij ooit de BI trend zouden oppikken en een inhaalbeweging inzetten.

MAPR maakt Big Data behapbaar

We weten het, er zijn nog twee goede produkten op de markt en elk van die leidende producten werkt constant aan verbeterde versies.

KNIME, data analyse voor een breed publiek

Dit mature en rijke data analyse tool is een voorbeeld van Duitse engineering van de Konstanz Universität in Baden Würtemberg.

Onze Analysten en Project Managers

Bert B.

CEO en principal consultant voor Analytics en CRM

Jan De T.

Research design specialist en analist

Thomas B.

System Engineer, API en Linux specialist

Jan D’H

ETL Architect, designer en ontwikkelaar

Karel L.

CRM architect & CRM Analyst

Matthijs P.

Farmaceutische Project Ingenieur met software validatie ervaring

Testimonials

Lingua Franca gaf ons de richting aan in business intelligence en analytics: van business analyse en verzamelen van de zakelijke vereisten tot aan de logische datamodellen en overdracht naar de technici.

Aviabel

De service kost bepalen per klant en de logistieke prestaties verbeteren staan permanent op de agenda. Met de juiste data levert ons BI team het materiaal voor beslissingen in dat domein.

Molenbergnatie

Experimenteren met kennismanagement, online cursussen, toetsing en certificatie in één conceptueel en technisch framework was een interessante ervaring met Lingua Franca.  

Horeca Branche Instituut

Lingua Franca leverde ons de ideale project manager en business analyst om onze verkenning naar geavanceerde analytics te begeleiden. In slechts enkele sessies lukte dat!

Achmea

Cliënten